Hoe het werkt?

Let op! De prijs is altijd per persoon! Je kunt kiezen uit 1 of 2 persoons gerechten.

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq

INSPIREREN

Er is altijd keuze uit 14 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch die wekelijks wisselen. Ieder gerecht heeft ook een passende wijnsuggestie.

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq3

BESTELLEN

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan de  je gerecht in de webshop en check of je alle voorraadkast producten in huis hebt of bestel ze erbij. Vergeet de wijnsuggestie niet!

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq4

BEZORGEN

Bij het afronden van de bestelling kun je aangeven op welke dag je het bezorgd wil hebben. Op de dag van bezorgen ontvang je een bericht met de bezorgtijd op 1 uur nauwkeurig.

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq2

GENIETEN

Verras jezelf en anderen met de gerechten van Bilder & de Clercq en zet eenvoudig met de stap-voor-stap receptkaart een lekker, gezond en bijzonder gerecht op tafel.

OVER BEZORGEN

We bezorgen in heel Nederland (waddeneilanden uitgezonderd) op dinsdag, donderdag en vrijdag einde dag en zaterdag in de morgen. Je ontvangt van tevoren een bericht met de bezorgtijd op 1 uur nauwkeurig.

Wanneer je voor meer dan  €25,- bestelt, betaal je bij Bilder de Clercq geen bezorgkosten. Alles wordt in verzegelde koelboxen geleverd en is daarna nog 3 dagen houdbaar.

OVER GERECHTEN

We hebben altijd keuze uit 14 gerechten voor 1-, 2- en 3- personen. En voor ieder wat wils: vlees, vis of vegetarisch. Alle gerechten vind je op de bestelpagina onder de desbetreffende categorieën.

Alle gerechten kenmerken zich door de keuze voor de allermooiste ingrediënten en simpele, maar uiterst smaakvolle, recepten. Kijk bij het bestellen wel even of je de voorraadkast artikelen in huis hebt, zoals olijfolie, peper en zout.

OVER WIJN

We hebben een klein maar zeer uitgekiend wijnassortiment. Rood en wit. Zonder in wollig wijn jargon te vervallen kunnen we je vertellen dat ze allemaal erg lekker zijn en uitermate passend bij de recepten. Bij elk gerecht geven we dan ook een wijnadvies. Maar je kan ze natuurlijk ook zonder gerecht bestellen.

KLANTEN OVER

“Met de gerechten van Bilder&de Clercq is het weer leuk om gasten uit te nodigen voor een avondje gezellig thuis eten.”

Suzanne van der Steur

“Precies afgepaste hoeveelheden is ideaal, zo eet je toch elke keer iets anders, maar heb je geen overvolle voorraadkast of koelkast”

Anne Pennings

“Wij hebben van ’t weekend heerlijk genoten van een drie-gangen diner bij ons thuis, makkelijk gekookt met de receptkaarten en alles was in een keer in huis.”

Kaj Dienske

onder andere bekend van

Amsterdam Made
culy
Elle-Eten