Vanaf 1 februari bezorgen wij alle 14 gerechten van Bilder & de Clercq tot in de keuken! Met onze filosofie het moet eerlijk, lekker en vooral makkelijk zijn willen wij heel Nederland weer in de keuken krijgen. Dit doen wij door alles – ja écht alles – uit handen te nemen, wat normaal gesproken vooraf gaat aan een verse, smaakvolle en gevarieerde maaltijd.

AFHALEN

Als je in de buurt woont is afhalen wel zo makkelijk. Je kunt de gerechten bestellen via de webshop en kies bij het uitchecken voor de afhaal optie. Vergeet niet je ophaaldag aan te geven. Onze winkel is open van 8:00 tot 20:00 op werkdagen en van 10:00 tot 18:00 in het weekend.

Gezellig als je langskomt en laat je inspireren door al het lekkers. Onze Clercq’en geven graag advies over bijpassende wijnen en leuke lokale producten! Ook hebben we een leuke espressobar en werkplekken, waar je fijn kan werken en lunchen.

Kom langs in de winkel en ontdek alle heerlijkheden!

BEZORGEN

We bezorgen vanaf 1 februari in heel Nederland (waddeneilanden uitgezonderd). Je kunt tot donderdag 18.00 uur bestellen en de boodschappen worden zaterdag ochtend geleverd. De minimale orderwaarde is €25,-.

Bestel een gerecht in de webshop en selecteer het juiste aantal personen (er zijn 1-, 2- of 3-persoons gerechten). Check of je alle voorraadkast artikelen in huis hebt en ga naar afrekenen. Vergeet niet je telefoonnummer én een alternatief telefoonnummer in te vullen, dit wordt gebruikt, mocht je niet thuis zijn.

Alles wordt in verzegelde koelboxen geleverd en is daarna nog maximaal 3 dagen houdbaar. We beginnen stap voor stap met landelijke bezorging*, de borging van kwaliteit staat namelijk voorop en omdat we met bijzondere producten en ingrediënten werken is de voorraad nog beperkt. We hopen de capaciteit snel op te schalen.