Rigatoni met Broccoli en een Brandt & Levie Worst

 9,95

Een verassende pasta met Italiaanse worstjes van Brandt en Levie. De
ricotta en slagroom maken het gerecht lekker romig, de chilipeper geeft
net dat beetje pit en maakt het geheel compleet.

Wijntip: L’Auratae Nero d’Avola

Een zachte rode wijn met mooie doordrinkbaarheid. Deze past goed bij zowel het worstje, als de pasta en de chilipeper.

Op voorraad

Beschrijving

Rigatoni met Broccoli en een Brandt & Levie Worst

 

WAT WIJ JE LEVEREN:

rigatoni pasta
broccoli
worst (Brandt & Levie)
knoflook
ricotta
geraspte Parmezaan
rode chilipeper
slagroom

DIT HEB JE NOG ZELF NODIG:

olijfolie, zout & peper

 

BEREIDING IN STAPPEN:

  1. Breng een pan water met zout aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes, de knoflook en rood pepertje fijn.
  2. Doe de broccoli in het water en kook 2 minuten. Haal ze uit het water en doe ze in bak met koud water.
  3. Haal het vlees uit de worst en verdeel het in stukjes. Verwarm een pan met 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de stukjes worst lichtbruin, voeg dan de knoflook en de rode peper toe, bak 1 minuut mee.
  4. Kook de pasta in de pan met water waarin de broccoli gekookt is. Bewaar een kopje van het kookvocht en giet het water van de pasta af.
  5. Voeg de broccoli, room naar smaak, ricotta en Parmezaan toe aan de pan en breng op smaak met zout en peper. Roer de pasta erdoorheen. Voeg indien nodig wat van het kookvocht toe aan de pasta. Doe de pasta in een kom en serveer.

Andere suggesties…