Libanese Prosciutto en Buffelmozzarella ‘Pizza’

 9,95 per persoon

Pizza!!!! Maar dan met een Bilder & de Clercq twist. Deze pizza heeft als basis Libanees platbrood met daarop prachtige ingrediënten speciaal voor u geselecteerd zoals de buffel mozzarella en prosciutto.

Wijntip: Biotiful Merlot

Bij dit mediterrane gerecht hoort een zachte wijn gericht op het fruitige karakter zoals deze Merlot. Soepele afdronk, goed geïntegreerd met een mooie ondersteuning van het fruit.

Op voorraad

Beschrijving

Prosciutto en buffelmozzarella ‘pizza’

 

WAT WIJ JE LEVEREN:

Libanese platbroden [Kweker]
tomatenpassata
buffelmozzarella
prosciutto
rucola
Parmezaan

 

DIT HEB JE NOG ZELF NODIG:

olijfolie, zout & peper

 

BEREIDING IN STAPPEN:

  1. Verwarm de oven voor op 200 C. Leg de platbroden op een ovenplaat en bestrijk met een kwastje elk platbrood met olijfolie.
  2. Verdeel de tomatenpassata over de broden.
  3. Snijd de mozarella in plakjes en verdeel ze wederom over de broden. Bestrooi met zout en peper en zet voor 9-10 minuten in de oven.
  4. Haal de “pizza’s” uit de oven en verdeel de rucola er overheen. Leg de prosciutto er bovenop. Besprenkel met olijfolie.
  5. Schaaf de Parmezaan er overheen en serveer.