Cranberry Ravioli met Geitenkaas en Pecannoten

 9,95

De heerlijke Cranberry ravioli gemaakt door Costanza van Nonna Peppa, wordt vergezeld door zachte geitenkaas, pecannoten en Salie. Een heerlijk gerecht op een prachtige winterse avond.

Wijntip: Peacock Merlot

Het mooie rode bessenfruit in de wijn combineert goed met de cranberry ravioli in het gerecht. Daarnaast heeft de wijn mooie zwoele tonen en is deze zacht met een lichte kruidigheid wat ook heel goed past bij de geitenkaas, noten en kruiden die in het gerecht gebruikt worden.

Uitverkocht

Beschrijving

Cranberry Ravioli met Geitenkaas en Pecannoten

 

WAT WIJ JE LEVEREN:

cranberry ravioli (16 stuks)
verse geitenkaas
salie
pecannoten
citroen
veldsla

 

DIT HEB JE NOG ZELF NODIG:

olijfolie, boter, zout & peper

BEREIDING IN STAPPEN:

  1. Breng een pan met water en zout aan de kook. Pluk de salieblaadjes en kruimel de geitenkaas.
  2. Rooster de pecannoten in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze iets afkoelen en hak ze grof. Zet opzij.
  3. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de salieblaadjes knapperig. Leg ze op een stukje keukenpapier om uit te lekken. Laat de boter goudbruin worden en blus af met citroensap en naar smaak, zout en peper.
  4. Kook de ravioli in de pan water 3-4 minuten beetgaar. Ze zullen naar boven drijven als ze gaar zijn. Giet ze af en voeg ze toe aan de pan boter. Meng voorzichtig door elkaar.
  5. Verdeel de ravioli over 2 borden. Bestrooi met de geitenkaas, pecannoten en knapperige salieblaadjes. Maak af met de veldsla en serveer direct.

Andere suggesties…