Altijd keuze uit 14 gerechten

Geen Abonnement (bestel per keer)

Vanaf € 25,- GRATIS thuisbezorgd

4 bezorgdagen per week

De Chefs van Bilder & de Clercq maken een selectie van de allerbeste en meest smaakvolle ingrediënten. Zoveel mogelijk lokaal geproduceerd, altijd vers en in het seizoen.

Daarvoor ontwikkelen ze de mooiste, maar vooral ook simpele recepten. Recepten die net even anders zijn, met een lekkere twist en de allure van een top-chef, maar, die je zelf makkelijk kan koken. Proef maar!

ONZE GERECHTEN

onder andere bekend van

Amsterdam Made
culy
Elle-Eten

HOE WERKT ‘T

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq

INSPIREREN

Er is altijd keuze uit 14 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch die wekelijks wisselen. Ieder gerecht heeft ook een passende wijnsuggestie.

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq3

BESTELLEN

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan de  je gerecht in de webshop en check of je alle voorraadkast producten in huis hebt of bestel ze erbij. Vergeet de wijnsuggestie niet!

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq4

BEZORGEN

Bij het afronden van de bestelling kun je aangeven op welke dag je het bezorgd wil hebben. Op de dag van bezorgen ontvang je een bericht met de bezorgtijd op 1 uur nauwkeurig.

B&DC_kijken_kiezen_koken_vers_ingredienten_eten_bezorgen_bilder_clercq2

GENIETEN

Verras jezelf en anderen met de gerechten van Bilder & de Clercq en zet eenvoudig met de stap-voor-stap receptkaart een lekker, gezond en bijzonder gerecht op tafel.

ONZE WIJNEN

klanten over Bilder & de Clercq

“Met de gerechten van Bilder&de Clercq is het weer leuk om gasten uit te nodigen voor een avondje gezellig thuis eten.”

Suzanne van der Steur

“Precies afgepaste hoeveelheden is ideaal, zo eet je toch elke keer iets anders, maar heb je geen overvolle voorraadkast of koelkast”

Anne Pennings

“Wij hebben van ’t weekend heerlijk genoten van een drie-gangen diner bij ons thuis, makkelijk gekookt met de receptkaarten en alles was in een keer in huis.”

Kaj Dienske