zalm-venkel-vermout
Zalm-venkel-vermout
 
 

Zalm met venkel en Papillote met Vermout

 9,95

(2 persoons gerecht – prijs per persoon)

BEREIDINGSTIJD:
30 minuten

VOORRAADKAST:

– Olijfolie
– Zout
– Peper

WIJNSUGGESTIE:

Peacock Wild Ferment Chenin Blanc

Op voorraad

Aantal

Zalm en Venkel en papillote met Willem’s Vermout

In dit gerecht zit 100% duurzame Zalm van Jan van As en lekkere venkel en dille. Je gaat de zalm en papillote bereiden met Nederlands eerste vermout van Willem’s. Dit gerecht is eenvoudig te bereiden in  5 stappen met de stap-voor-stap receptkaart die je erbij geleverd krijgt! Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn-spijs combinatie gemaakt en zo ook bij dit gerecht waar een wijn bij past die zowel zacht als fris is. De Peacock Chenin Blanc is zo een wijn met en mooi pallet van rijp fruit en genoeg citrus om t blijven staan tegenover de venkel en dille in dit gerecht.

Kijk voor hier voor de bestelvoorwaarden en vergeet niet de voorraadkast artikelen in huis te hebben of bij te bestellen.
Categorie: Tag: