krabravioli_citroen_botersaus
singapore-fried-noedels-kalkoen
 
 

Singapore fried noedels met Kalkoen

 6,95

(2 persoons gerecht – prijs per persoon)

BEREIDINGSTIJD:
25 minuten

VOORRAADKAST:

– Zonnebloemolie
– Sojasaus
– Vissaus

– Sesamolie

– Honing

– Zout

– Peper

WIJNSUGGESTIE:

L’Auratae Catarratto Pinot Grigio

Op voorraad

Aantal

Singapore fried Noedels met Kalkoen

Met dunne rijst vermicelli ga je noedels maken op een manier die je in Singapore tegenkomt. Lekker met kalkoenfilet van Pieter van Meel. Dit gerecht is eenvoudig te bereiden in  5 stappen met de stap-voor-stap receptkaart die je erbij geleverd krijgt! Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn-spijs combinatie gemaakt en zo ook bij dit gerecht. Bij dit gerecht past de L’Auratae Catarratto Pinot Grigio goed omdat dit gerecht pittig is en deze Siciliaanse wijn is een mooie mix van rijk en fris. Daarmee de perfecte combinatie.

 

Kijk voor hier voor de bestelvoorwaarden en vergeet niet de voorraadkast artikelen in huis te hebben of bij te bestellen.