entrecote-lindenhoff-portobello-pastinaak-tijmboter
entrecote-lindenhoff-portobello-pastinaak-tijmboter
 
 

Entrecote met tijmboter, portobello en pastinaak

 9,95

(1 persoons gerecht – prijs per persoon)

BEREIDINGSTIJD:
30 minuten

VOORRAADKAST:

– Olijfolie
– Zout
– Peper

WIJNSUGGESTIE:

Peacock Wild Ferment Merlot

Op voorraad

Aantal

Entrecote van Lindenhoff met Portobello, Pastinaak en Tijmboter

De allerlekkerste entrecote die je je maar kan wensen van Lindenhoff met heerlijke biologische pastinaak en portobello. Je gaat een simpele tijmboter maken als dressing. Dit gerecht is eenvoudig te bereiden in  5 stappen met de stap-voor-stap receptkaart die je erbij geleverd krijgt! Bij elk gerecht heeft onze sommelier een wijn-spijs combinatie gemaakt en zo ook bij dit gerecht. Bij dit gerecht past de Peacock Wild Ferment Merlot goed omdat deze zwoele en zachte wijn licht kruidig is met een lange afdronk. De wijn past goed bij de aardse en boterige tinten van dit gerecht.

 

Kijk voor hier voor de bestelvoorwaarden en vergeet niet de voorraadkast artikelen in huis te hebben of bij te bestellen.