Altijd keuze uit 14 gerechten

Gratis bezorgen in heel Nederland

Geen abonnement!

Wekelijks nieuwe gerechten

HOE HET WERKT

Geen idee wat je vanavond moet gaan eten of te weinig tijd om boodschappen te gaan doen? Bilder & de Clercq heeft het al voor jou bedacht, uitgezocht, afgewogen & klaargezet! Kies uit 14 verschillende lekkere gerechten en laat het alvast klaar zetten in de winkel of laat het bezorgen tot in je keuken.

Alle ingrediënten zijn van de beste kwaliteit, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en in de juiste hoeveelheid afgepast. Met de bijgeleverde stap-voor-stap receptenkaart heb je snel een heerlijk gerecht op tafel. Vers en gezond eten was nog nooit zo makkelijk. Kook en geniet!

bdchowitworksKIEZEN

KIEZEN

Keuze uit 14 verschillende gerechten met vlees, vis of vegetarisch die wekelijks wisselen. Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon op de hoogte blijven van de wekelijkse wissel? Like ons op Facebook of schrijf je in voor de Nieuwsbrief!

bdchowitworksINSPI

INSPIREREN

De gerechten worden speciaal voor Bilder & de Clercq ontwikkeld door onze chefs. Zij houden altijd rekening met seizoensproducten en laten zich inspireren door de prachtige verse producten van onze leveranciers. Zo staat de smaak in elk gerecht voorop!

bdchowitworksBRENGEN

BESTELLEN

Heb je een keuze gemaakt? Bestel je gerecht via de webshop en laat het klaar zetten in de winkel of thuis bezorgen. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in de winkel waar we je kunnen adviseren.

PS. Vergeet de heerlijke wijnsuggestie niet!

bdchowitworksKOKEN

ZELF KOKEN

Geniet van de dagverse en eerlijke producten die de basis vormen van ieder gerecht. Verras jezelf en anderen met de gerechten van Bilder & de Clercq en zet eenvoudig een lekker en gezond gerecht op tafel!

Wat eten we vanavond?